مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

قبل از اینکه بخواهیم وارد مبحث مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه شویم، لازم است ابتدا توضیحی مختصر راجع به این کشور بدهیم

کشور فرانسه در ۵۰۰ سال گذشته یکی از بزرگترین قدرت های فرهنگی، نظامی، اقتصادی در جهان بوده است و در اتحادیه اروپا بزرگترین به شمار می رود. در قرن ۱۷ و ۱۸ میلادی کشور فرانسه قسمت های بزرگی از شمال آفریقا و جنوب شرق آسیا را مستعمره خود کرد و در قرن بیستم به دومین امپراتوری مستعمره جهان تبدیل شد.

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

  1. اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی
    1. مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
    2. ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  2. ۶ قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
  3. اصل و ترجمه شناسنامه
  4. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۲۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.
    1. حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
    2. گواهی تمکن برای سپرده‌­های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
      1.  باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ريال باشد.
  5. اصل سند مالکیت
  6. اصل و ترجمه مدارک شغلی
    1. پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
    2. وکلا: پروانه وکالت
    3. مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق
    4. بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
    5. مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
    6. در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
    7. معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
    8. دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل
      1. * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.
  7. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
  8. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر ۱۲ سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می‌­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

در متن بالا لیست مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه را مطالعه نمودید، در صورتی که سوال بیشتری در این رابطه دارید با ما در تماس باشید:

شماره تماس: ۶۶۹۰۱۹۱۸

دیدگاه بگذارید

avatar
  اطلاع از دیدگاه جدید  
اطلاع رسانی کن از

می خواهید به اروپا سفر کنید؟
برای دریافت مشاوره رایگان ویزای شینگن ثبت نام کنید
با تشکر از ثبت نام شما... لینک تکمیل ثبت نام به ایمیل شما ارسال شد برای تکمیل ثبت نام روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
با تشکر از ثبت نام شما ... منتظر تماس مشاوران ما باشید