اخذ ویزا به چه شکل است؟ ویزا چیست؟

ویزا چیست روش اخذ ویزا به چه شکل می باشد؟

ویزا یا روادید به نوعی مجوز ورود به کشور ها می گویند که توسط سفارتخانه کشور مقصد برای مسافر صادر می شود. برخی کشورها نیازی به اخذ ویزای مسافرتی ندارند البته برای مسافران ایرانی در اغلب کشور های جهان اخذ ویزا اجباری است هم به دلایل سیاسی و هم به دلیل رفتار های برخی مسافران ایرانی که در کشور ها داشته اند.

ویزا چیست

ویزا چیست

تفاوت ویزا و پاسپورت

گذرنامه یا پاسپورت نوعی مدرک هویتی محسوب می شود که از آن در تمام نقاط جهان برای شناسایی افراد و کسب اطلاعاتی راجع به آنها نظیر: نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد و... استفاده می شود در حالی که ویزا به مجوز ورودی گفته می شود که مدت زمان معینی دارد.

ویزا بصورت مهر و یا برچسب در داخل یکی از صفحات پاسپورت درج می شود به همین خاطر عده ای از مردم بر این باورند که ویزا و پاسپورت هر دو یک چیز هستند.

 

کشور های بدون ویزا

متاسفانه به دلیل تحریم ها تعداد این کشور ها برای ما ایرانیان چندان زیاد نیست، اما کشور های ترکیه، ارمنستان، گرجستان و اکوادور برای سفر گردشگری از این نوع دسته هستند و برای سفر به این کشور ها نیازی به اخذ ویزا نیست. اما به این معنی نیست که اصلا نباید ویزا بگیریم بلکه در هنگام ورود به یکی از کشورهای بالا، ویزا برای ما صادر خواهد شد.

البته بهتر است قبل از هر اقدامی آخرین وضعیت کشور های بدون ویزا را در سایت سفارت آن کشور بررسی کنید تا با خیالی آسوده به سفر بروید.

کشور های بدون ویزا

کشور های بدون ویزا

انواع ویزا

در این قسمت به هر دو نوع ویزا می پردازیم که انواع ویزا از نظر هدف سفر و انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود به کشور می باشد.

انواع ویزا از نظر هدف سفر

  • ویزای توریستی : در صورتی که قصد انجام سفر تفریحی دارید، اخذ ویزا را باید در این دسته انجام دهید
  • ویزای تجاری : در صورتی که قصد تجارت در کشور مقصد را دارید این ویزا برای شما صادر خواهد شد
  • ویزای درمان : این ویزا مخصوص بیمارانی است که برای انجام درمان قصد سفر به کشور مورد نظر را دارند
  • ویزای ترانزیت : این ویزا مدت خیلی کمی دارد و معمولا برای عبور از یک کشور و رسیدن به کشور مقصد است اخذ ویزا انجام می دهند
  • ویزای ملاقات با اقوام : این ویزا در اغلب کشور ها به ویزای توریستی شبیه است و تفاوت تنها در مدارک ارائه شده به سفارت جهت اخذ ویزا می باشد و البته شانس بهتری در گرفتن ویزا دارد
  • ویزای کار و تعطیلات : این ویزا این اجازه را به شما می دهد که علاوه بر تفریح، در کشور مقصد بطور محدود کار هم بکنید
  • ویزای بلند مدت : دو نوع دیگر ویزا، ویزای دانشجویی و مهاجرتی است که در این دسته قرار می گیرند

 

انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود

  • ویزای سینگل (یکبار ورود) : این ویزا پس از یک بار ورود و یک بار خروج اعتبار خود را از دست می دهد حتی اگر هنوز از تاریخ اش نگذشته باشد
  • ویزای دابل (دوبار ورود) : با این ویزا تا زمان اعتبار آن اجازه دوبار ورود خروج به / از آن کشور را دارید
  • ویزای مولتیپل (چندبار ورود) : این ویزا محدودیت تعداد دفعات ورود و خروج ندارد و شما می توانید تا زمان اعتبار آن هر چند بار خواستید به آن کشور وارد شوید
  • ویزای صفر بار ورود یا ترانزیت فرودگاهی : در این نوع ویزا که فقط مختص برخی کشور ها می باشد، جهت تعویض هواپیما هم باید ویزا تهیه کنید لازم به ذکر است که اجازه خروج از فرودگاه را نخواهید داشت

انواع ویزا

درباره ویزای شینگن هم مطالعه کنید

 

چگونه درخواست ویزا بدهیم؟

برای اخذ ویزا می توانید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز که آن را در پایین ذکر کردیم به سفارت خانه کشور مورد نظر مراجعه و درخواست ویزای خود را ثبت کنید اما دست نگه دارید ! اگر می خواهید که شانس بیشتری در گرفتن ویزا داشته باشید که قطعا هم همینطور است می توانید جهت مشاوره با کارشناسان ما از طریق آژانس هواپیمایی پیشواز نسبت به اخذ ویزای کشور مورد نظر اقدام کنید

درصورت نیاز به اخذ ویزا با ما تماس بگیرید:

۰۲۱-۶۶۹۰۶۳۶۴

۰۲۱-۶۶۹۰۱۹۱۸

 

مدارک لازم برای اخذ ویزا

  • پاسپورت
  • شناسنامه
  • فرم کامل شده درخواست انواع ویزا
  • مدرکی که نشان دهد شما در کشور خودتان شاغل و یا دانشجو هستید.
  • مدرکی که نشان دهد توانایی مالی دارید.
  • عکس
  • رزرو (و در مواردی حتی بلیط) پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • رزرو هتل و یا دعوتنامه از شخص یا کشور
  • بیمه مسافرتی
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

 

امکان تمدید ویزا وجود دارد؟

اگر قصد دارید بیشتر از مدت اعتبار ویزایتان در کشور مقصد بمانید باید درخواست تمدید ویزا بدهید که روند این درخواست در بعضی کشور ها آسان است و در بعضی از کشور ها سخت می باشد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که در صورت تمدید ویزا احتمالا بعدا برای اخذ ویزای مجدد با سخت گیری های بیشتری روبرو خواهید شد.

 

اگر بیشتر از تاریخ اعتبار ویزا بمانیم چه اتفاقی می افتد؟

در صورتی که بصورت غیرمجاز بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزایتان در کشور مقصد بمانید هنگام خروج از آن کشور از شما جریمه می گیرند و تا مدت زمانی که سفارت مشخص خواهد کرد اجازه ورود به آن کشور را نخواهید داشت و درخواست هایی که برای اخذ ویزا ثبت می کنید احتمال زیاد رد خواهند شد.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اطلاع از دیدگاه جدید  
اطلاع رسانی کن از

می خواهید به اروپا سفر کنید؟
برای دریافت مشاوره رایگان ویزای شینگن ثبت نام کنید
با تشکر از ثبت نام شما... لینک تکمیل ثبت نام به ایمیل شما ارسال شد برای تکمیل ثبت نام روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
با تشکر از ثبت نام شما ... منتظر تماس مشاوران ما باشید